You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda rapor belirtilen noktalarda belli müddet ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde evgin durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir keyfiyet çabucak insanların hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya harbi açılmaktadır.

Ulaşım kolaylığı bulmak lakinçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde can eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu kurtarmak hesabına yangın merdivenleri süresince insanoğlu çitndıran bütün binalarda olmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri yangın kapısı temelı lisanları ve sertifikaları almış olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel allıkınabilir bunun haricinde ülkeçe yayınlanan yönetmeliklere isabetli olmalıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı etkili nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bunların tümü uygulama içinde kaydedildiği karınin doğruluk hayatta aynı özları vermeyebilir.

Report this wiki page